Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

La Liga: Nem bírta a nyomást a Barca, Madridban!

Győzelmi kényszerben volt kénytelen pályára lépni a Getafe otthonában, az FC Barcelona együttese. A Real Marid pénteki győzelme miatt a katalán sztárgárdának muszáj volt nyernie, hogy ne kerüljön még nagyobb hátrányba, a tabellán.

www.goal.com

Primera División – 15. forduló
Getafe – FC Barcelona
Olyan együttes, vagyis a Getafe ellen kellett volna ma bizonyítania Luis Enrique csapatának, amely már az elmúlt évek során többször is borsot tört a Barca orra alá.
Nos, felesleges is visszatartanunk a poént (megközelítés kérdése), de bizony a katalánok hatalmas meglepetésre nem tudták bevenni, a végig koncentráltan védekező Getafe kapuját. A vendéglátó kiscsapat számára a gólnélküli iksz felér egy győzelemmel, ugyanis a kiesőzóna „csúcsa” már két győzelemnyire, azaz hatpontnyira van a madridiak háta mögött.
A Barca számára természetesen már nem ilyen pozitív kicsengésű a remi, ugyanis hátrányuk már négyegységnyire nőtt, az élmenő Reallal szemben, miközben olyan csúfság esett meg Messiékkel, ami már időtlen idők óta nem: nem voltak képesek betalálni egy meccsen.
Végeredmény: 0-0

Balogh József