Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Spanyol Kupa: Meglepő döntetlent játszott az Atlético Madrid; nyert az Elche – videóval

A Spanyol Király – Kupa 16 közé jutásáért küzdöttek hét közben a csapatok, és az Atlético Madrid óriási meglepetésre döntetlent játszott, az Elche pedig nehéz szerrel gyűrte le alsóbb osztályú ellenfelét.

ontd-football.livejournal.com

ontd-football.livejournal.com

Atlético Madrid – L’Hospitalet 2-2 (1-1); Továbbjutott: Atlético Madrid, 5-2-vel.
G: Mandzukic (19′ 74′) ill. R. Alcaraz (68′ 84′)

Az Atleti idegenben simán 3-0-ra legyőzte ellenfelét, így azért érthető a gyenge játék és ez az eredmény. Bár a B csapattal álltak fel, azért még illő lett volna legyőznie Simeone gárdájának a harmadosztályú katalán csapatot, főleg úgy, hogy két nagy játékosa, Mandzukic és Koke is a kezdőben kapott helyet. Előbbi duplázni tudott a mérkőzésen. A kis csapat viszont megállta a helyét a matracosok ellen hazai és idegenbeli környezetben is. És egy nagyon szimpatikus csapatként lehet őket elkönyvelni. A kis csapat játékosa, Alvarez óriási gólokkal vetette magát észre, szóval érdemes megnézni a videót. A második egészen elképesztő…

Elche – Valladolid 1-0 (0-0); Továbbjutott: Elche, 1-0-val.
G: A. Gonzalez (7′)
Kiállítva: D. Timor (Valladolid, 90′)

A párharc során összesen egy gól esett, és a játék képe olyan szegényes volt mind a két találkozón, mint a gólok száma. Az Elche viszont megérdemelten jutott tovább, hiszen többet tettek a továbbjutásért az oda és visszavágón is.

https://www.youtube.com/watch?v=HFHzHBGrz6A

Szajevics Patrik