Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Megtalálta Aubameyang utódját az Arsenal – sajtóhír

A legfrissebb szigetországi sajtóhírek szerint az Arsenal csapata már a távozni készülő gaboni gólgyáros pótlásán dolgozik, és találtak is egy ígéretes jelöltet…

A Daily Mirror információi szerint az Arsenal vezetősége már felvette a kapcsolatot a Valencia elöljáróival Rodrigo megszerzése ügyében, akit az “Ágyúsok” kétségkívül a távozni készülő Pierre-Emerick Aubameyang helyettesének szánnának.

A 29 esztendős brazil származású, ám spanyol válogatott szélső 2015 óta erősíti a Valencia csapatát, ám a tavalyi 14 és a tavalyelőtti 19 találatához képest a 2019-2020-as szezonban minden sorozatot figyelembe véve eddig csupán ötször volt eredményes 28 mérkőzés alatt. A játékos szolgálatai iránt a januári átigazolási időszakban élénken érdeklődött a csatárt kereső Barcelona is, ám a Valencia nem volt hajlandó eladni őt.

Rodrigo szerződése még 2022-ig érvényes jelenlegi csapatánál, és a spanyol klub előreláthatólag 60 millió euró ellenében lenne hajlandó értékesíteni őt.

Aubameyang esetében a szaklapok hasonló összegről cikkeznek, a világsajtó szerint leginkább a Real Madrid csapata nyújthat mentőövet a londoniaknál elégedetlen gólfelelős számára.