Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Újabb pletyka? vagy tényleg elhagyja Mourinho a Madridot?

A madridi Marca szerint ez már biztosra vehető. José Mourinho júniusban távozik a Real Madrid kispadjáról. Azt is hozzátették gyorsan, hogy még akkor is ha megnyernék a csapat 10. bajnokok ligája trófeáját.

Valószínűleg ez az egész abból pattant ki, hogy a Madrid 11 ponttal van lemaradva a rivális Barcelonától valamint azt is tudni vélik, hogy ekkora hátrányból története során a Real még nem tudta megnyerni a bajnokságot. Valamint azaz eset, mikor Mourinho kijelentette hogy 40 perccel a meccs előtt ki fog menni egyedül a pályára és aki akarja kifütyülheti őt. Viszont kellemesen csalódhatott mivel kb. 3000 szurkoló ment ki akik éltették a portugál mester. Terjed egy ideje a pletyka, hogy Mourinho nincs valami fényes viszonyban a játékosaival sem főleg a spanyolokkal (Casillas, Ramos), valamint Perez elnök is bírálja a döntéseivel kapcsolatban Josét. Szerinte nem vet már jó fényt a Madridra az állandó hadakozása a világgal: a sajtóval, szurkolókkal, játékosokkal, az elnökséggel és szinte minden létező emberrel vitába száll aki bírálja őt, a stílusát, vagy a munkásságát.
Mourinho válaszolt is a szóban forgó pletykákra a hétfői sajtó tájékoztatón. De csak annyit jegyzett meg rövid monológjában, hogy az újságírók egymás közt keressék meg a kérdésre a választ, vagy kérdezzék meg az elnököt, ugyanis ennek a hírnek nincs valóságalapja.
Hogy ennek a hírnek mekkora volt az értéke, arra valószínűleg majd csak júniusban kaphatunk majd választ.

Szerző: Burti