Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

BL C-csoport: Anderlecht vagy Zenit? Ma kiderül, hogy ki folytathatja az Euro ligában

A Málaga és a Milan már biztos továbbjutóként, nyugodtan várhatják a találkozót, ennek ellenére éles küzdelemre lehet számítani a C-csoportban.

A Málagához az Anderlecht, Milánóba pedig a Zenit látogat, utóbbi meccsre a fogadóirodák azonos odsszal illették meg mindkét együttest, szoros küzdelemre lehet számítani.

2012. december 4. kedd

Málaga – RSC Anderlecht (20:45)

La Rosaleda Stadion

A Málaga nyugodt szívvel várhatja a mai mérkőzést, ugyanis elsőként jutott tovább első helyen a csoportból megelőzve ezzel a Milan együttesét. Legutóbb az Anderlecht fogadta vendégül a Málagát azonban, 3-0 vereséggel köszöntek el tőlük, most győzelmi kényszerben vannak, mivel azonos pontszámmal rendelkeznek a Zenit együttesével, és az Euro ligát érő 3. hely még kiadó a számukra. Hétvégi meccsén a Málaga 1-0 vereséget szenvedett idegenben a Getafe együttesétől, ötlettelen játékuk, és a számukra tét nélküli mérkőzés reményt adhat a belga csapatnak.

AC Milan – Zenit Szentpétervár(20:45)
San Siro stadion
A fogadóirodák szoros összecsapásra számítanak, a Milan utolsó három meccsét megnyerte, e meccsek között a Juventus csapatát is (1-0), nem annyira jó hír ez a Zenitnek, bár ugyancsak ez a mérkőzés is tét nélküli lesz, a Milan biztos nem fogja oda ajándékozni a három pontot. Hulkéknak össze kell szedniük magukat, ha még szeretnének európai porondon szerepelni. Igaz, hogy ez nem csak rajtuk múlhat, akár egy döntetlennel is továbbjuthatnak a másik mérkőzés függvényében. Szentpéterváron állítólag helyreállt a rend, ugyanis néhány hete arról volt tele a sajtó, hogy egyesek sokallták az újonnan igazolt légiósok fizetését (Hulk, Witsel), azóta ha minden igaz, mindenki bocsánatot kért mindenkitől, ebben az eredmények is nagy szerepet játszanak ugyanis utolsó három mérkőzésén nem talált legyőzőre Spaletti csapata.
A C-csoport állása: Málaga 11 pont, Milan 8 pont, Zenit 4 pont, Anderlecht 4 pont.

Szerző: Burti