Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Véget ért a bajnokság, indul a játékoskeringő 2.rész

Vasárnap befejeződött a bajnokság őszi szakasza. Egy hónapnyi pihenő után januárban már a felkészülés veszi kezdetét, addig is az átigazolási hírek kerülnek terítékre. A már biztosra vehető transzferek mellett a feltételezhető csapatváltásokról is beszámolunk.

A korábban bejelentett távozókhoz csatlakozhat Ibrahima Thiam-Lyane is a Honvédnál.

Nagy valószínűség szerint a Spartak Trnavának kölcsönadott bosnyák támadó, Stevo Nikolic visszatér Debrecenbe.

Szintén kölcsönadás után térhet vissza Hornyák Marcell (Kazincbarcika), Czégel Máté (Kazincbarcika) és Halgas Tibor Cegléd) a Diósgyőrhöz.

Tavasszal újra egri színekben futballozhat Debrceni Dávid, akit a harmadosztályban szereplő Felsőtárkánynak adott kölcsön az Egri FC.

Amint arról napok óta pletykálnak, Győrben Priskin Tamással vagy Lencse Lászlóval erősítené meg támadószekcióját Pintér Attila. Előbbi az orosz Alanyija Vlagyikavkazból térhet haza, míg utóbbi jelenleg a Videoton keretéhez tartozik, miután szerződését felbontotta izraeli klubjával.

Kecskeméten a két afrikai légiós, Kethevoama Foxi és Christian Ebala egyaránt a kazah Asztanától térhet vissza kölcsönből.

Három játékos is Pápán kezdi meg a felkészülést, miután lejárt a kölcsönadásuk. Dóczi Krisztián, Electo Wilson és Nagy Gergő egyaránt az NB II. Nyugati csoportjában szereplő BKV Előre csapatánál szerepelt ősszel.

A Paksnál többen is visszatérhetnek kölcsönből: Bohner Roland, Vári Barnabás, Nagy István, és Tamási Gábor Szolnokról, Kiss Máté pedig Veszprémből költözhet vissza.

A rosszul szereplő Pécshez Fröhlich Roland, Nagy József és Városi Viktor Kozármislenyből, míg Harsányi Zoltán a Spartak Myjav gárdájától érkezik vissza kölcsön után. Ugyanakkor Nikolas Ceolin és Luka Vucko szolgálataira valószínűleg nem tart igényt Supka Attila tavasszal.

Újpesten is várhatók távozások. Legérdekesebb Rajczi Péter lehet. A korábban húzóembernek számító támadó az ősszel csak a második együttesben bizonyíthatott, ha a helyzete nem változik, akkor valószínűleg távozik. Tajthy Tamás, Rubus Tamás és Takács Zoltán jövője is kérdéses a lila-fehéreknél. Ugyanakkor Jos Daerden nem tervezi játékosok szerződtetését, mert elmondása szerint képesnek tartja csapatát a négy közé kerülésre.

Tavasszal újra piros-kékben futballozhat Nagy Dániel, miután kölcsönadása lejárt Szombathelyen. Lencse László pedig a Győr kiszemeltje.

Gavalovits Sándor