Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

BL H-csoport: Cluj vagy Galatasaray, a 2. hely még kiadó

Ma megtudhatjuk, hogy e két csapat közül melyik fog továbbjutni az egyenes kieséses szakaszba. A CFR Cluj Manchesterbe látogat a Galata pedig Bragában próbálja kiharcolni a továbbjutást.

Manchester United-CFR Cluj 20:45

Mindkét meccs tét nélküli lesz, ugyanis az MU 12 ponttal első helyen biztos továbbjutó, de még így is nagy falat lehet a Cluj számára. Talán könnyebb helyzetben van a Galatasaray, a Braganak már semmi esélye még a 3. helyre sem, szerény három pontja nem sok mindenre elég már. A román csapat utolsó két mérkőzését döntetlennel fejezte be, ez sem az ő malmukra hajtja a vizet. A Cluj otthonában is vereséget szenvedett az MU ellen (1-2), meglátjuk mennyire befolyásolja a PL-et is vezető csapatot, az a tény, hogy akár tartalékosan is felállhat ellenük.

Braga-Galatasaray 20:45

A Török gigász is 7 ponttal szerénykedik, otthon 2-0-ra tudta megverni azt a Bragát, aki most hétről hétre elég hullámzó teljesítményt nyújt. A Galatasaray viszonylag jól végzi a munkáját az utóbb hetekben, utolsó 4 mérkőzésén nem talált legyőzőre, ezek közül is egy döntetlen mellett háromszor győztesen jöttek ki a párharcokból.

Ha a papírformát nézzük, akkor a török csapatnak kellene továbbjutnia, de hát nem is lenne futball a futball ha nem történne meglepetés.

Burti