Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Videóhír: Hulk morgolódott a Milan ellen, távozhat a Zenitből

Vihar egy kanál vízben vagy egy kicsit több? Érdekes jelenetnek lehettek tanúi tegnap a Milan – Zenit Bajnokok Ligája mérkőzés nézői. Hulk, a vendég oroszok brazil játékosa ugyanis heves vitába keveredett a csapat menedzserével, az olasz Luciano Spallettivel.

A kedd este, Milánóban 0-1-re nyerő, így a tavaszt az Európa Ligában folytató szentpéterváriak hiába hajtottak végre nagy tettet, a sajtó nem diadalukkal foglalkozik, hanem sokkal inkább a Hulk – Spalletti, játékos és edzője közti konfliktussal. A brazil támadó finoman szólva is kifejezte nem tetszését, mikor edzője lecserélte őt. A csatár hevesen gesztikulálva adta a kopasz talján tudtára, hogy nem tűri, hogy minek után Őt a nyáron körülbelül 40 millióért megvette a Zenit, edzője csak úgy lehozza a pályáról. Na nem mintha nem a menedzser dolga lenne eldönteni, hogy ki, mikor, mennyit játszik.

Hulk a mérkőzés után, a szokás szerint tapintatlankodó olasz kollégáknak elárulta, hogy bár ő is, és családja is jól érzi magát Szentpéterváron, hogy-hogy nem, elébb, vagy utóbb szeretne pont a Serie A-ba szerződni, főleg ha Spalletti még marad a posztján. Azért ez több mint segélykiáltás a játékos részéről, lévén, hogy a vezetőedző nagyon is jó viszonyt ápol a klub elnökével, és már szerződése meghosszabbításán dolgoznak.

Szerző: Balogh József