Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Minden rendben a Barca argentin klasszisával

Lionel Messi, az aranylabda legnagyobb várományosa, szerdán megsérült a Benfica elleni BL találkozón. Vele együtt mindenki a legrosszabbra számított, de mint kiderült “csak” a csontban történt zúzódás, a szalagok nem sérültek.

Ma már újfent edzhetett, igaz társaitól elkülönítve, speciális edzésprogramon vett részt. A bal lába jól gyógyul, ha minden a terv szerint halad, akkor már szombaton a társaival folytathatja a normális edzést és akár ott lehet az Andalúziába utazó kerettel, ahol a Betis fogadja majd őket.

Először senki sem tudta, hogy pontosan mi is történhetett, ugyanis a sérülés már akkor keletkezett amikor, a Benfica kapusa, Artur könyökével ütközött a kis argentin térde. Ezek után még megtett pár lépést, de elrúgni a labdát már nemigen sikerült és ezután kapott a lábához. A felvételek alapján szörnyű fájdalmak kínozták, és csak hordágyon tudta elhagyni a pályát.

A fájdalom alapján a legrosszabbra számítottam” – nyilatkozta Messi.

“Már jól vagyok, jól érzem magam, csak egy ütés volt, semmi több. Hogy játszhatok e vasárnap, az még a napokban fog kiderülni, hogy mennyire javul az állapotom”.

Messi egy gólra van Müller gólcsúcsától, most már csak azon múlik, hogy lesz e rekord, hogy milyen ütemben fog haladni a rehabilitációja.

Burti