Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Horvát utánpótlás-válogatott védővel erősített a Werder Bremen

Mateo Pavlovic személyében megvan a brémaiak új szerzeménye – adta hírül a bundesliga.de. A hazájából, az NK Zagrebtől érkező futballista hosszú távon oldhatja meg a Weser-partiak problémáját.

A Werder Bremen ugyanis az őszi szezon tizenhét bajnoki mérkőzésén nem kevesebb, mint huszonkilenc gólt kapott, vagyis érthetően a védelem megerősítésére törekedett, illetve törekszik a klubvezetőség.

Pavlovic Jugoszláviában, a mai Bosznia-Hercegovina területén, Mostarban született. Így nem is meglepő, hogy U 17-es válogatottként még a bosnyák színeket képviselte, ám ezt követően Horvátország sikeréért küzdött. Legutóbb idén júniusban, a Svájc elleni utánpótlás-mérkőzésen húzta magára a horvát válogatott mezét.

Ami a klubjában nyújtott teljesítményét illeti, a 22 éves középhátvéd a horvát bajnoki mérkőzések mindegyikén pályára lépett, sőt a lefújásig a pályán maradhatott, vagyis alapembere volt a fővárosi együttesnek.

A brémaiak egyébként régóta figyelték, mire lehet képes Pavlovic és Thomas Schaaf is örömének adott hangot, amiért a horvát futballista is a rendelkezésére áll, az érkező játékos pedig egy valóra vált álomnak értékeli a történéseket. „Nagyon szerencsésnek érzem magam, amiért lehetőségem volt megtenni a következő lépést a pályafutásomban, s az volt a vágyam, hogy Brémába szerződhessek. Szeretném bebizonyítani, hogy lehet rám támaszkodni és ebben az igen erős bajnokságban is fel tudom venni a versenyt, képes vagyok a szükséges szinten teljesíteni.”- mondta Pavlovic a Bundesliga hivatalos oldalán, akit hivatalosan január 3-án mutatnak be a szurkolóknak.

Szerző: Budai Levente