Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Roma lehet a Juventus ellenfele?

Legalábbis Fabio Capello szerint, aki azt állítja, hogy az idei szezonban egyedül az AS Roma veheti fel a versenyt a Juve-val szemben, valamint a szakember azt tanácsolja De Rossinak, hogy minél jobban próbáljon meg alkalmazkodni Zdenek Zeman stílusához.

Az orosz nemzeti válogatott szövetségi kapitánya a Sky Sport Italianak beszélt az olasz élvonalbeli bajnokságról, amelyben a Juventus nyolc ponttal előzi meg a 2. helyen álló Laziot és tizenkettővel a 6. helyen tartózkodó Farkasokat.

„Jelenleg egyedül a Roma lehet az egyetlen ‘anti-Juventus’ csapat.” mondta Capello.
„A Bianconeri nagyon jól szerepel, még ha nincsenek is igazán komoly ellenfelei. Amikor én irányítottam a torinóiakat ott volt a Milan, az Inter és a Roma. Most a milánói klubokon meglátszik, hogy megváltak több meghatározó játékosuktól is.”

A fővárosi Sárga-bordók idén hullámzóan teljesítenek, ráadásul kialakult egy ellentét De Rossi és a vezetőedző Zdenek Zeman között, ami rányomhatja a bélyegét a klub teljesítményére.

„Nálam mutatkozott be De Rossi a Romában.” folytatta Capello „Ő egy kiváló játékos, de alkalmazkodnia kell Zeman elképzeléseihez. Nem tudom mit hoz számára a jövő. De az a legfontosabb, hogy jól érezze magát.”

Ezek után a 66 éves tréner, a Juventus átigazolásairól beszélt.

„Andrea Pirlo és Andrea Barzagli leigazolása remek húzás volt. Pirlo meccseket képes eldönteni és bármelyik élcsapatban megállná a helyét.”

Szerző: Báló Bence