Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Könnyed MU siker a tartalékos West Brom ellen

Nincs megállás a Premier League-ben, szilveszter előtt még egy ünnepi fordulóra került sor az óévben. A hétközi fordulóban a Manchester City ellen meglepetést okozó Sunderland, bravúrra készült a Tottenham ellen is. A Spursnek szép számmal voltak helyzetei, ám Adebayor a legnagyobb lehetőségeit is elpuskázta. A kihagyott helyzetek megbosszulták maguk, O’Shea góljával a Fekete Macskák szereztek vezetést. A második félidőre aztán sikerült felpörögnie a londoniaknak, szűk negyedóra alatt megfordították a mérkőzést. Előbb Walker szögletét Cuellar csúsztatta a saját kapujába, majd Lennon egy megkerülős csel után a bal alsóba tekert.

A nagy esőzés kérdéses volt sor kerül-e Manchester United- WBA találkozóra, de szerencsére az égiek megkönyörültek a csapatokon. A QPR elleni győztes gárdából hét embert, többek között Gera Zoltánt is kihagyta a kezdőből Steve Clark, a West Brom mestere. A tartalékos birminghamiek tíz percig sem húzták, Young erősen középre lőtt labdáját McAuley vágta a saját kapujába. A MU az egész meccsen gyakorlatilag egykapuzott, a végén a csereként beálló Van Persie is betalált.

Egyre mélyebbre süllyed az Aston Villa, a Wigantól elszenvedett vereséggel együtt már 3 forduló óta gólképtelen az együttes, 15-0-s gólkülönbséget produkált. A Stokenak óriási küzdelemben sikerült megőriznie hazai veretlenségét, pedig a Southampton már 3-1-re is vezetett, sőt a hazai csapat a 71. percben tíz főre fogyatkozott N’Zonzi kiállításával, mégis pontot mentett , a sereghajtó Reading egy korai góllal szerezte meg a három pontot a West Ham ellen.


Manchester United vs West Brom 2:0 MOTD by UCL2410


Sunderland vs Tottenham 1:2 GOALS HIGHLIGHTS by UCL2410

Aston Villa – Wigan 0-3
Reading – West Ham 1-0
Sunderland – Tottenham 1-2
Manchester United – WBA 2-0
Stoke City – Southampton 3-3
Norwich – Manchester City 3-4
Arsenal – Newcastle 7-3
Fulham – Swansea 1-2

Veres Péter