Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Légiósok: Juhász iránt érdeklődik az angol Premier League-ben szereplő Sunderland

Miközben egyre több olyan információ lát napvilágot, mely szerint Juhász Roland az ukrán Dniproban folytathatja kölcsönben, újabb hír látott napvilágot mely szerint az angol élvonalban szereplő Sunderland is kinézte magának a 29 éves hátvédet.

Az elmúlt egy évben a belga Anderlechtnél egyre hátrébb szoruló Juhász Rolandra nem tart igényt klubja, ám végleg elengedni sem akarja. December eleje óta hallani, hogy az ukrán DniproDnyipropetrovszk vinné a magyar válogatott védőjét. Időközben az RSCA egymillió euróban állapította meg a kivásárlási árát a játékosnak.

A Daily Mail információi szerint az angol bajnokságban 14. Sunderland is érdeklődik a bekk iránt. Ezt azután közölte a lap, miután Martin O’Neill menedzser nem tudta szerződtetni Joleon Lescottot a Manchester Citytől, sem pedig Sylvain Distin-t az Evertonból.

Filipovics Vladan, a játékos menedzsere elképzelhetőnek tartja, hogy télen kölcsönbe megy védence, és információk szerint az angolok is kölcsönszerződésben gondolkodnak.

Ugyanakkor nehéz lenne bekerülni a kezdőcsapatba, hiszen Juhász posztján olyan kiválóságok játszanak, mint az ír John O’Shea, a spanyol Carlos Cuéllar vagy a korábbi angol válogatott Wes Brown.

Gavalovits Sándor