Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Újabb játékost hoztak szóba az Interrel

Az elmúlt napokban egyre biztosabbnak látszik az a hír, hogy az Inter megerősítené a középpályáját és ezen a vezetőség nagyon keményen dolgozik.

Korábban már beszámoltunk arról, hogy a fekete-kékek megvennék a friss klub VB győztes Paulinhot, vagy a jelenleg az FC Portot erősítő Fernandot. Nos, jelenleg úgy tűnik, hogy egyik játékost sem engedi el a klubja.

Most azonban a Corriere dello Sport információi szerint, az Inter januárban ajánlatot tehet a Real Madrid középpályásáért Nuri Sahinért, aki jelenleg a Liverpool csapatát erősíti kölcsönben.

A 24 éves török játékos a 2011/12-es szezon elején került a királyi gárdához a Borussia Dortmundtól. Madridban kevés lehetőséget kapott, mindössze 4-szer lépett pályára, ezért az idei szezon elején kölcsönadták az Anfield Roadra, de Brendan Rodgers a Liverpool vezetőedzője sem számol vele, így a télen minden bizonnyal váltani fog.

A sajtó szerint a játékosért volt klubja a Dortmund is érdeklődik, de az Internek is jó esélyi vannak, hogy megszerezzék Sahin aláírását.

Szerző: Báló Bence