Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Berlusconi tagadja Drogba, Balotelli és Osvaldo érkezését

Ahogyan azt minden futballkedvelő már tudja, január elsején megnyílt a téli átigazolási időszak. Azonban már hetekkel ezelőtt hallhattunk illetve olvashattunk „komolynak” tűnő pletykákat és jelentéseket arról, hogy a Milan csapatába, Drogba, Balotelli vagy esetleg Osvaldo érkezik.

A Milan vezetője Silvio Berlusconi, volt olasz államfő adott nyilatkozatot az újév elején a Radio Kiss-Kissnek, elsősorban a klubot érintő pletykákról, azon belül is a csatársorral kapcsolatban. Az már szinte mindenki számára ismert, hogy a piros-feketék megválnak a Pato-Robinho párostól, így mindenképpen támadó után kell néznie a Rossonerinek, akikkel az elmúlt hetekben szóba hozták Drogba-t, Balotellit és Osvaldot is.

“Pato arra kért minket, hogy hagyjuk őt hazatérni Brazíliába. Hamarosan csatlakozni fog a Corinthians-hoz, de előbb meg kellett ígérnie, hogy egyszer majd visszatér hozzánk.”

Olasz lapok szerint a Milan célja, hogy megszerezze Drogba-t, aki jelenleg kínában játszik, de Berlusconi szerint az elefántcsontparti már túl idős játékos, és ez a helyzet állt elő Osvaldoval is, aki igaz még csak 26 esztendős.

“Ők ketten túl idősek nekünk. 26 éves kor felett már óvatosak vagyunk, amikor arról van szó, hogy őrült összegeket kell kifizetni egy játékosért. Ezeket a nagy pénzeket arra is lehet fordítani, hogy fiatal játékosokat szerezzünk, akikkel 10 évre előre biztosítva lehet a csapat helyzete.”

“Jelen állás szerint két-három évre van szükségünk, hogy újra versenyképesek lehessünk Olaszországban és a világban is.”

A Berlusconi kor-limiten belül van a harmadik, szintén sokat emlegetett Mario Balotelli, aki az il Diavolo tulajdonosát nem győzte meg.

“Balotelli nem győzött meg engem emberként. Ugyanakkor szívesen aláírnék egy szerződést Mattia Destroval.” – állt elő a végén egy kicsit meglepő névvel Berlusconi.

Szerző: Báló Bence