Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

OTP Bank Liga felkészülés: Marbellára utazik a Videoton edzőtáborba

Három hétre Dél-Spanyolország felé veszi az irányt január 9-én a székesfehérvári csapat. Paulo Sousa együttese egy éve is Marbellán edzőtáborozott. Akkor egy minitornán is részt vettek a piros-kékek, ahol a harmadik helyet szerezték meg.

A vidi.hu tájékoztatása szerint még nincs pontos programja a csapatnak az edzőtábór idejére.

Közben megkezdte a felkészülést a Ferencváros is. A zöld-fehérek megtartották első foglalkozásukat. Ma délelőtt kilenc órakor ismét benépesedett az Albert Stadion székháza: szűk egyhónapos pihenőt követően újra edzésre volt hivatalos a fővárosiak felnőtt csapata. A felkészülés programjának ismertetését követően Ricardo Moniz szakvezető a kettes edzőpálya felé irányította a labdarúgókat.

A felkészülést 23 fővel kezdte a Fradi, Martin Klein és Holman Dávid is betegség miatt maradt távol, míg Marko Ranilovic és Somalia igazoltan, később kapcsolódik be a közös munkába.

A bemelegítést követően a szakmai stáb két részre osztotta a csapatot. Amíg az egyik részleg a birkózó csarnokban levő konditeremben erősített, addig a csapat másik felével a holland szakember labdás feladatokat végeztetett. A kiszabott feladatok teljesítését követően a két garnitúra helyet cserélt.

Ezt követően a játékosok a Népliget felé vették az irányt, ahol a műfüves pályán zárták az edzést.

A ferencvárosi futballisták napi két edzéssel készülnek a tavaszi folytatásra, így ma délután Ricardo Moniz újabb tréninget vezényel.

Gavalovits Sándor