Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Bohózat Pécsett: Újra – ezúttal valószínűleg végleg – menesztették Supka Attilát

December elején egyszer már elköszöntek Supka Attilától, ám a szakember és Matyi Dezső tulajdonos akkor nem tudtak megegyezni az anyagi ellentételezésről, – Supka egyben kérte hat havi járandóságát, a tulajdonos azonban részletekben fizetett volna – így pár nappal később visszahelyezték pozíciójába az edzőt – bizonyos feltételek mellett.

Egyre kuszábbnak tűnik a pécsi történet. Miután december elején felmentették Supka Attilát a munkavégzés alól, a tulajdonos pár napra rá bejelentette, hogy mégis a soproni illetőségű edzővel folytatják tavasszal. Ám feltételeket szabott: szakmai igazgatót keres a szakember fölé, illetve az összes őszi összecsapást ki kellett elemeznie Supkának, hogy megtalálja, és a téli felkészülés alatt kijavítsa ezeket.

A múlt idő immár jogos, hiszen a mai napon felmondtak a PMFC-nél a trénernek.

„A PMFC-MATIAS vezetősége a mai nappal történő hatállyal megszüntette Supka Attila 2012. július 1. napjától fennálló megbízási szerződését. A klub – szerződéses kötelezettségeire figyelemmel – a volt vezetőedző jogviszonyának megszüntetésével kapcsolatos körülményekről bővebben nem kíván nyilatkozni. A bajnoki felkészülés kezdetének közelségére tekintettel a PMFC-MATIAS a kialakult helyzetben arra törekszik, hogy az edzőkérdést minél hamarabb, lehetőleg a hétfői kezdésre rendezni tudja.” – rövid, de a lényeget nem mutató közlemény a klub részéről.

Konkrétumokról még nem tudok semmit mondani, hiszen engem is váratlanul ért a hír. A klubtól senki nem keresett még.  – mondta honlapunknak Supka Attila – A tulajdonos úrral nem biztos, hogy szükséges lesz megbeszélés az elválás feltételeiről. – válaszolta arra kérdésre, hogy esetleg leül-e Matyi Dezsővel egyeztetni.

Mint ismert, a Tiszafüred elleni Magyar Kupa kiesés után kezdtek el üzengetni egymásnak a sajtón keresztül a felek, aminek immár szakítás lett a vége.

Gavalovits Sándor