Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

OTP Bank Liga felkészülés: A Paks, a Honvéd és a Kaposvár is jövő héten kezd

A Tolna megyeiek hivatalos honlapján több ellenfél nevét is nyilvánosságra hozták, akikkel megmérkőznek az elkövetkező időkben. Ezek a találkozók többnyire a két edzőtábor idejére esnek. Előbb január 27-én Horvátországba utaznak Éger Lászlóék. Itt a tervek szerint az NK Zadarral, majd az NK Cibalia Vinkovcival játszanak a paksiak, aki az edzőtábor előtt még összecsapnak a Bonyháddal és a Pápával. A két edzőtábor között a Péccsel játszik felkészülési találkozót Szivics Tomiszlav együttese. Február 9-én pedig a törökországi Belekbe utaznak, ahol a cseh Jihlava, a szlovák Szpartak Trnava, az egyaránt orosz Krilja Szovjetov valamint a Priskin Tamást is soraiban tudó Alanyija Vlagyikavkaz lesz a zöld-fehérek ellenfele. A bajnokság kezdete előtt még a Kozármisleny ellenében lépnek pályára Égerék.

Kispesten a felkészülési mérkőzések programjának egy része már ismert. A piros-feketék január 9-én kezdik a felkészülést. Marco Rossi napközis rendszerben készíti fel csapatát a tavaszra. Az első felkészülési találkozóra sem sokat kell várni a kispesti híveknek, hiszen január 13-án, vívják a Bozsik stadionban a Komló ellen, majd 23-án a Veszprém, míg 26-án Felcsúton a Puskás Akadémia ellen lép pályára a Honvéd.

Hétfőn kezdi a munkát a Kaposvár is. Reményeik szerint erős ellenfelekkel szemben tudják majd lemérni, hogy hol tartanak az alapozásban. Helyzetüket nehezítik, hogy néhány játékos továbbra is maródi.
„Igen hosszú felkészülési időszak vár ránk, nyolc hét munka után játszunk majd tétmérkőzést. A monotóniát edzőtáborral szeretnénk megtörni, most azon dolgozunk, hogy ez össze is jöjjön. Elöljáróban annyit tudok mondani, hogy a játékoskeretben nem várható nagy mozgás, az pedig hamarosan kiderül, hogy az őszi tartós sérültjeink – Waltner Róbert, Posza Zsolt és Hegedűs Dávid – hogyan tudnak majd bekapcsolódni a munkába.” – tekintett előre Prukner László a Rákóczi honlapjának adott nyilatkozatában.

Gavalovits Sándor