Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Ancelotti: a Paris Saint-Germain-nek nincs szüksége Balotellire

Az olasz mester magabiztos, saját támadóinak kvalitásai megfelelőek, így nem érzik szükségességét, hogy megvásárolják a balhés csatárt.

Az olasz játékost az utóbbi napokban Európa több sztárcsapatával is szóba hozták, mióta a Manchester City egyik edzésén lökdösődésbe keveredett saját menedzserével, Roberto Mancini-vel. Ennek ellenére, a PSG vezetőedzője nem kívánja magukhoz csábítani Balotelli-t.

,,Jelenleg, Ibrahimovic-csal a csapatban, még jó pár évig nem lesz gondunk a támadószekciót illetően. Így nem gondolom azt, hogy nekünk szükségünk lenne Balotelli-re. Mario nagy játékos, Ő, és Ibra együtt tudnának működni, ám ez nem vitatéma nálunk, hiszen Zlatan kiválóan megérti magát a pályán Lavezzi-vel, Gameiro-val, Ménez-zel is.” – nyitotta mondandóját Balotelli-ről a talján vezetőedző.

A párizsiak mestere elmondta véleményét a City edzésén történt incidensről is: ,,Nem gondolom, hogy ez olyan nagy tragédia lett volna, mint ahogy az újságok tálalták. Nem ítélhetem el Balotelli-t magánszemélyként sem, csak labdarúgóként, annak viszont nagyon jónak tartom, remek csatár.”

A legújabb Mancini-Balotelli balhéról már itt beszámoltunk: https://www.fociclub.hu/?p=10063

Szerző: Balogh József