Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Német, holland és dán klubok célkeresztjében Csiki Norbert

A fiatal MTK szélső ősszel az egyik legjobb teljesítménnyel hívta fel magára a figyelmet. A 21 esztendős középpályás iránt összesen öt csapat érdeklődik.   Azonban ezek nevei egyelőre nem publikusak.

 

 „Nem tagadom, feldobott a hír, hogy érdeklődnek irántam a német Bundesligából. Klubnevet nem mondhatok, több érdeklődő is van, de igazán egy-két csapatot foglalkoztat az esetleges szerződtetésem. Sokat gondolkodtam, mitévő legyek, mi lenne a legjobb megoldás. Néhány esztendővel korábban úgy véltem, minél hamarabb szedni kell a sátorfát, és légiósnak kell állni, de mára némileg megváltozott a kép. Bizonytalan vagyok, nem tudom, mi lenne a helyes lépés, maradni még vagy nekivágni a nagyvilágnak, már a télen váltani, esetleg kitűnő tavaszi produkció után eligazolni. Nehéz… – nyilatkozta a játékos a sportnapilapnak. –  Szerencsésnek vallhatom magam, hiszen rendre akkor teljesítettem a legjobban, amikor több játékosmegfigyelő is a lelátón ült. Egy-egy gól az Újpest és a Videoton, két-két gól a Ferencváros és a Kecskemét ellen. Érdekes kérdés, melyik bajnokságban kamatoztathatnám leginkább a gyorsaságomat. A Rodában játszó Németh Krisztiántól tudom, nem volt sérülése, annyira tisztán játszanak az Eredivisie-ben, ráadásul a szélsőjátékot is kedvelik, s a holland bajnokság nem lenne akkora ugrás, mint a Bundesliga. Meglátjuk, mit hoz a jövő, de semmiképp sem szeretném, ha bárki azt hinné, menekülök az MTK-tól, hiszen jól érzem magam a klubnál, de azért nem mindennap keresik az embert Európa topbajnokságából” – tette hozzá Csiki.

A Hungária körúton ősszel több külföldi klub megfigyelői is rendre megtekintették a kék-fehérek bajnoki találkozóit, így nem érhette meglepetésként a futballistát az érdeklődés.

Gavalovits Sándor