Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Videoton: Megtalálták a távozófélben lévő Paulo Sousa utódját?

Portugáliából származó információk szerint Sergio Conceição lehet a Vidi új mestere.

 Mint ismeretes, Paulo Sousát az angol Blackbournnel, majd nemrégiben az Egyesült Államok profi ligájában (MLS) szereplő New York Red Bulls csapatával boronálták össze. Előbbit a Vieoton vezérkara cáfolta, míg utóbbi híresztelés igaznak bizonyulhat. Mint ahogy az is, hogy a portugál szakember távozhat Székesfehérvárról. Ezt támasztja alá, hogy több forrás szerint is keresik Sousa utódját.

A csakfoci.hu információi szerint meg is találta a Vidi vezetősége a szintén portugál Sergio Conceição személyében. Azonban a 38 éves tréner jelenleg a portugál pontvádaszatban nyolcadik Olhanense edzője. Igaz az múlt héten két edzést is kihagyott, egyet családi okok miatt.  A  Nemzeti Sport szerint már a holnapi nap folyamán bemutathatják Székesfehérváron Conceição-t.

 Egyes források úgy tudják, hogy Conceição január elején már mindenben megegyezett a piros-kékek vezetőivel. Ugyanakkor az A Bola című portugál napilap internetes kiadása szerint a korábbi válogatott játékos továbbra is csak az Olhanensére koncentrál.

Gavalovits Sándor