Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Gyepes hosszabbított, Pápán angol erőnléti edző, Ahjupera távozna – átigazolási hírek

Újabb magyar hírek az átigazolási piacról.

Lombard Pápa.  Erőnléti edző érkezett a Zsivóczky Gyula vezette sárga-feketékhez. Az angol Barney Lord korábban dolgozott már Magyarországon, akkor a Ferencváros utánpótlásában tevékenykedett. Fellai József és Joze Benko után Aleksandrs Cekulajevs is távozott a klubtól.

Légiósok. Ciprusi lapértesülések szerint több meghatározó játékos távozik a Nea Szalaminától. Köztük Kovács Zoltán, aki a csapat első számú kapusa. Graszl Károly ugyanakkor továbbra is a ciprusi bajnokság 10. helyén álló csapat alkalmazásában marad.

Újabb egy hónapra aláírt Gyepes Gábor az angol harmadosztályban szereplő Portsmouth csapatához. – Jelenleg csődbiztos irányítja a klubot, ami miatt a csapat játékosai hivatalosan csak egy hónapos szerződéseket köthetnek, tehát minden hónap végén meg kell újítani a kontraktusokat.

Győr. A kevés játéklehetőség miatt távozna Jarmo Ahjupera. A 28 éves támadó mindössze három bajnokin kapott lehetőséget ősszel a zöld-fehéreknél. A váltásról hazája egyik sportlapjában beszélt: „Az ügynököm több fronton is tárgyal, mert tudja, hogy játszani szeretnék, és erre Győrben nincs lehetőségem. A klub bizonyára pénzt szeretne kapni értem, már csak az a kérdés, hogy mennyit. Ha senkivel sem sikerül megegyezni, marad a nyári ingyenes elszerződés.” – nyilatkozta Ahjupera az észt Delfi Sportnak.

Gavalovits Sándor