Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Ronaldo egyelőre nem lesz a PSG játékosa

A gyorsléptű támadót hírbe hozták az újgazdag francia együttessel, ám a párizsiak sportigazgatója, Leonardo lehűtötte a kedélyeket, mondván, Ők még nem tettek semmilyen lépést az átigazolás ügyében.

A brazil Leonardo a minap tagadta, hogy bármiféle tárgyalásokat folytatnának akár a Real Madriddal, akár a 27 esztendős játékossal.

A portugál sztár ebben az idényben többször is kirohanást intézett a klub politikájával szemben, sőt hangoztatta többször is, hogy nem érzi jól magát a Blanco-knál. Sőt, jelen állás szerint, a szerződéshosszabbítása körül is gondok adódtak, így bizonytalan a jövője Spanyolországban.

,,Cristiano Ronaldo? A Paris Saint-Germain egy olyan klubbá vált, amellyel a legnagyobb játékosok nevét hozzák össze. Azonban nekünk rá kellett jönnünk, hogy Neki egy élő szerződése van a Madriddal, és nem fogja elhagyni őket, csak megfelelő ajánlat esetén. Egyébként egy olyan nagy játékos esetében, mint amilyen Ronaldo, csak négy-öt klub jöhet szóba. A PSG pedig benne van ebben a szűk körben.”

Mindazonáltal Leonardo gyorsan leszögezte, hogy Messi aligha lesz most még sem a játékosuk, ahogy a United-os Evra, és a Chelsea-s Cole se.

,,Messi elég magabiztosan állította, hogy sosem hagyja el a Barcelona-t. A védelmünk megfelelő, még a kiegészítő embereink is meg vannak most, mint például Armand, van der Wiel, Maxwell, és Jallet. A hátvédsor további erősítéséről később beszélni fogunk, de egyelőre nem téma a dolog.” – zárta interjúját Leonardo.

A PSG az ősszel sikeresen továbbjutott a BL A csoportjából, és tavasszal a Valencia ellen folytathatja a legjobb 16 között.

Szerző: Balogh József