Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Bízik a szerződés-hosszabbításban a dortmundi kedvenc

Bár az utóbbi időben több Borussia Dortmund-játékossal megegyeztek a folytatásról a vezetők, a transfermarkt.de információi szerint Kevin Großkreutz nem esett kétségbe, amiért egyelőre nem kapott új szerződés-ajánlatot.

A közelmúltban Sven Bendert és Neven Subotic-ot is meggyőzték a maradásról a Ruhr-vidéki elöljárók, valamint Robert Lewandowski megtartásáért is megtesz mindent a vezérkar, a 24 éves középpályással azonban egyelőre senki nem vette fel a kapcsolatot.

Großkreutz – aki Perisic 7,5 millió euró ellenében történő Wolfsburgba költözése miatt még több játéklehetőségben bízhat – úgy véli, az, hogy nem mindig ő folyik a csapból, még nem jelenti azt, hogy nem ragaszkodik hozzá a BVB, főleg annak fényében, hogy a háromszoros német válogatott játékosnak csak 2014 nyarán jár le a kontraktusa.

Bár a sárga-feketék „Jolly Joker”-ként tekintenek a futballistára, elsősorban a bal szélen érzi jól magát a jobblábas futballista. Az idei szezonban eddig összesen huszonhárom alkalommal bizonyíthatta be, hogy érdemes ragaszkodnia hozzá a klubjának, s egy gól mellett három gólpassz került a 8 millió euró piaci értékű Großkreutz neve mellé.

Szerző: Budai Levente