Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Roma gólvágójával erősíthet a Bayern München!

A transfermarkt.de információi szerint csatárt és középpályást is szerződtethet német listavezető a téli átigazolási szezonban.

Bár a „bőrnadrágosok” remek őszi szezonon vannak túl, természetesen nem dőlnek hátra, hanem további játékosok igazolásán gondolkodnak. Mivel ugyanis a perui ikon, a hatvanhatszoros válogatott Claudio Pizarro könnyen lehet, hogy a Betisben köt ki, a 34 éves csatár helyére néznie kell a klubvezetőségének egy utódot. Az erre a célra kiszemelt Pablo Osvaldo kiváló formában játszott az ősz folyamán: az AS Roma hatszoros olasz válogatott, 26 éves középcsatára tizenkilenc tétmérkőzésen nem kevesebb, mint tizennégy gólig és két gólpasszig jutott és a piaci értéke 15 millió euró körül mozog.

A négyszeres francia válogatott Étienne Capoue-t is kapcsolatba hozták a Bayern Münchennel: a 24 éves védekező középpályás az idényben huszonnégy alkalommal jutott szóhoz klubcsapatában, a Toulouse-ban és a nemzeti csapatban, s négy gólt szerzett ezeken a meccseken.

Eredményeik, az utóbbi hetekben mutatott produkciójuk alapján erősítést jelenthetnek a bajorok számára, kérdés persze, hogy sikerül-e az üzletet nyélbe ütni a játékosokkal.

Szerző: Budai Levente