Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Debuchy után újabb védőre pályázik a Newcastle a francia bajnokságból

A védelem stabilizálására a Newcastle United újabb védőt környékezett meg a francia bajnokságból. Bong átigazolása egyelőre még várat magára, ám Coloccini lehetséges távozása felgyorsíthatja a tárgyalásokat.

Alan Pardew, a Newcastle menedzsere a hátsó alakzat megerősítésén fáradozik, ami nem csoda, hiszen túl az idény felén, 39 gólt kapott a csapata. A Szarkáknál továbbra is minőségi védőkben gondolkodnak, a hírek szerint Mathieu Debuchy után újabb szerzemény érkezhet a francia élvonalból. A kiszemelt nem más, mint a Valenciennes kameruni balszélsője, Gaëtan Bong, aki már 9 válogatott fellépést tudhat maga mögött.

A francia klub elnöke Jean-Raymond Legrand is nyilatkozott az átigazolással kapcsolatban: „A Newcastle nagyon érdeklődik, már ajánlatot is tettek érte. Kivárunk és meglátjuk mi lesz. De nem fogjuk eladni a játékost, ha nem tudjuk megfelelően pótolni.”

Friss hír, hogy a csapatkapitány, Fabricio Coloccini személyes okokra hivatkozva bejelentette, hogy az átigazolási időszakban elhagyja a klubot és hazatérne Argentínába. A Newcastle vezetői valószínűleg mindent megtesznek majd, hogy megtartsák a védelem alapemberét, ám félő hazahúzza a szíve a 30 éves hátvédet. Ha nem sikerül meggyőzni a maradásról a védelem erősítése még sürgősebbé válhat a Szarkák számára.

Veres Péter