Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Dübörög az átigazolási piac

Pápa. Felbontották az U20-as világbajnoki bronzérmes Simon András kölcsönszerződését a Lombardnál, így visszatér Győrbe. Aleksandrs Cekulajevs és Youssef Sekour (utóbbit visszarendelte a Diósgyőr) után a harmadik csatár, aki távozik a sárga-feketéktől. A pápaiak is szívesen látnák a Paksról távozófélben lévő Simon Attilát.

A Lombarddal kapcsolatos hír, hogy a BKV Előrénél kölcsönben szereplő labdarúgók – Electo Wilson, Eszlátyi István, Dóczi Krisztián – közül egyedül Dóczi marad Pápán. A decemberben próbajátékon szereplő Victor Michel sem kell a pápaiaknak, így ő is marad a közlekedésieknél.

Ferencváros. Szerb lapértesülések szerint OFK Beograd balszélsője,  Milos Zseravica kölcsönben a zöld-fehéreknél folytatja. A 24 esztendős szerb játékos korábban szerepelt hazája U21-es válogatottjában is.

Videoton. Két újabb játékos csatlakozott a Marbellán edzőtáborozó székesfehérváriakhoz. A Puskás Akadémiától érkező spanyol Miguel Ángel Luque és a brazil Fabio Guaru is a piros-kékekkel készül.

Győr. Cseh balhátvédet tesztel Pintér Attila. Petr Tomásek jelenleg Hrádec Králové igazolt játékosa.

Eger. Újabb légiós, az osztrák Michal Stanislaw távozik Egerből. Közben Szavo Rakovics iránt érdeklődik a klub. Rakovics legutóbb Diósgyőrben szerepelt.

Haladás. Két fiatalt is az első kerethez rendelt Artner Tamás vezetőedző. Zsirai Martin és Hanzl Máté is a nagyokkal készülhet. A tréner szerint egyikük akár huzamosabb ideig a nagycsapathoz kerülhet.

Paks. Aláírta hároméves szerződését Könyves Norbert. Mint az már az őszi szezon végén hivatalossá vált, az MTK-tól távozó középpályás megegyezett a paksiakkal, ám szerződését csak csütörtökön szignálta.

Gavalovits Sándor