Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Neymar: Messi páratlan játékos, megérdemelte az Aranylabdát

A brazil válogatott fiatal sztárja nem hiszi, hogy bárkit, akárcsak egy lapon lehetne emlegetni a Barcelona csillagával. Neymar mindemellett legújabb nyilatkozatában ismét tagadta, hogy előszerződéssel rendelkezne a katalán óriásnál.

A Santos csatára dicsérte Messi-t, mondván. hogy manapság senki nem ér a nyomába az argentin zseninek.

Lionel Messi ezen a héten megkapta zsinórban negyedik Aranylabdáját, ezzel pedig rekordot döntött, ezelőtt tisztelgett a maholnap 21 éves brazil.

,,Senki sem képes még csak megközelíteni sem Messi-t. Megérdemelte a FIFA elismerését, azért amit elért tavaly.” – utalt Neymar, a Bolha abszolút gólrekordjára, amivel megdöntötte Gerd Müller eddigi csúcsát.

A már most 27-szeres válogatott játékost már többször szóba hozták a Barcelonával, sőt, sokszor már felröppent a hír is, hogy előszerződést is kötött Katalónia büszkeségével. Neymar ezt most ismét tagadta:

,,Nem állok semmilyen hivatalos kapcsolatban a Barcelonával, vagy bármely más európai klubbal. Nekem a Santos-szal van élő szerződésem, egészen 2014-ig. Ezt ki is szeretném tölteni, és különben is, boldog vagyok, mert ez egy nagy klub, ami számomra megfelel. A célom az, hogy játékommal minél jobban segítsem a munkaadómat, akárcsak a Selecao-t. Ígérem, ha érzem, hogy elérkezett a váltás számomra, és tovább szeretnék lépni, akkor időben figyelmeztetek mindenkit, de ennek még nincs itt az ideje. Más klubért egyébként nem rajongok a világon, így később bármelyik nagy szóba jöhet.” – zárta határozottan interjúját a különc tiniként feltűnt labdarúgó.

Szerző: Balogh József