Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Az Everton után a Stoke hazai veretlenségét is elvenné a Chelsea – PL beharangozó

Nem lesz hiány izgalmas párharcokban a Premier League szombati játéknapján sem. A gyengélkedő Chelsea a Stoke otthonába látogat, az Evertonnak a Michu vezette Swanseavel gyűlhet meg a baja.

Tovább mélyült a Chelsea válsága, a QPR elleni hazai zakó után a Swansea is győzni tudott a Stamford Bridgen. A kínos kudarcok egyre inkább kikezdik Rafa Benítezt, aki nem tudta magát elfogadtatni a szurkolókkal, sőt a hírek arról szólnak a nyáron Pep Guardiola válhatja honfitársát a kispadon. A londoniakra a hétvégén ismét nagy feladat vár, a hazai pályán veretlen Stoke otthonába utaznak Lampardék. A Stoke City a középmezőnyben vitézkedik, öt győzelem mellett öt döntetlent számlál vendéglátóként.

Az Everton a Swanseavel mérkőzik, amely nem kis meglepetésre legyőzte a Chelseat a Ligakupa elődöntőjében. A Hattyúsok még mindkét kupasorozatban érdekeltek, az FA kupában az Arsenallal ikszeltek, kérdéses mennyit vett ki belőlük a nehéz sorozat.

Lapértesülések szerint a spanyol szövetségi kapitány, Vicente Del Bosque a helyszínen tekinti meg a walesieket erősítő Michu játékát. A támadó eddig 16 gólnál jár a szezonban, ám eddig még nem szerepelt a hispán válogatottban. Az Everton önbizalommal telve várja a meccset, az FA kupából 5-1-re ütötték ki a negyedosztályú Cheltenhamet.

Szombat
13.45 QPR-Tottenham
16.00 Everton-Swansea
16.00 Aston Villa-Southampton
16.00 Fulham-Wigan
16.00 Norwich-Newcastle
16.00 Reading-West Brom
16.00 Stoke-Chelsea
16.00 Sunderland-West Ham

Veres Péter