Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Cavani szívesen játszana együtt Balotellivel

Az olasz élvonalbeli labdarúgóbajnokság egyik legjobb gólvágójával Cavanival kapcsolatban mindig vannak érdeklődők, de ő azonban úgy gondolja, hogy szeretne a jelenlegi klubjánál maradni, valamint boldoggá tenné az, hogyha Balotelli lenne a párja a csatársorban. A játékos ezen kívül beszélt még a céljairól és az életstílusáról is a TG1 csatornának.

„Senkinek sincs joga negatívan megítélni egy olyan játékost, mint Balotelli, minden ember követhet el hibákat. Én biztosan nagyon élvezném, ha mellette játszhatnék. Ő egy bajnok, és már bizonyította is. Olasz bajnok, aki nagyon boldoggá tenné az embereket.”

Cavani és Balotelli akár a Manchester Citynél is alkothatnának egy párt, szóba is került az angol klub neve, de az uruguayi támadó maradna az olasz városban.

„Remélem, még sokáig itt maradok. Élvezem a jelenlegi helyzetet, és mindent, ami a futballt körülveszi ebben a városban, mint például a szurkolókat, akik mindig extra motivációt tudnak adni.”

„Nápoly rengeteg mindent adott nekem, ezért vagyok itt olyan boldog. A szurkolók szeretete és melegsége mindig önbizalmat ad, nagyon szeretem őket, és a várost is. A gyerekeim Napletanók, elszakíthatatlanok a várostól.”

„Az az ember vagyok, akit látsz. Csendes személyiség vagyok, mindig hittem Istenben, ez az egyik biztos pont az életemben. Minden napot úgy élvezek, mintha az lenne az utolsó. Nemsokára újabb gyermekünk lesz, Lucas lesz Bautista kistestvére. Néhány játékos szeret sokat partizni, de én a csendes életet kedvelem.”

„A csapattársaim számomra olyanok, mint egy család. sok időt töltök velük, és nagyon közel állok a játékosokhoz, és azokhoz, akik a Napolinak dolgoznak. A győzelemre koncentrálok, és hogy fontos eredményeket érhessek el a Napolival.”

„Walter Mazzarrinak igaza volt, amikor azt mondta, hogy a siker az egész csapat érdeme. A csatár szerzi a gólokat, de a kapus véd, a védők tartják a minimumon a helyzeteket, és az érdem megoszlik. Egy jó része pedig az edzőé, aki kiválóan készít fel minket a meccsekre.” – zárta Cavani.

Báló Bence