Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Milan: Abate és Boateng is marad, szóba került Stekelenburg és Destro!

A Milan alelnöke Adriano Galliani sajtókonferencián beszélt a Rossoneri januári átigazolási terveiről, valamint elárulta azt, hogy nem válnak meg Boatengtől és Abatetól sem, illetve tájékoztatott a Romaval kapcsolatos pletykákról is.

„Annyit mondhatok, hogy Boateng nem megy sehová, még ha voltak is pletykák egy Galatasaray-ajánlatról. Ő csak 25 éves és nem fog elhagyni minket.”

„Boateng a Milan jelenének és jövőjének a része. A Galatasaray mással kapcsolatban keresett fel minket, és ha jönne egy ajánlat Boatengért, nemet mondanánk.”

„Nem hiszem, hogy Abate és Antonini elmennének. A Zenit tett ajánlatot Abatéért, de elutasítottuk. Cristian Zaccardo a Parmából? Ő biztosan nem csatlakozik a Milanhoz.”

„Mi Lodit akarjuk, és mi is érdekeljük őt, de ez egy nehéz tárgyalási folyamat. Tettünk egy ajánlatot Nigel de Jong sérülése után, de a Catania elutasított minket.”-Lodiért egyébként nem csak a Milan jelentkezett be, hanem a városi rivális Inter is, így komoly licitálási csata várható majd a két klub részéről a későbbiekben.

A Romaval kapcsolatos híreszteléseket, miszerint lehetséges egy kapus csere illetve Destro érkezése, röviden elintézte.

„Stekelenburg nem érdekel minket. Destrót lehetetlen megszerezni a Romától.”

Egy igazolása azonban van már a Milannak. Megvették az U21-es tehetség Riccardo Saponora játékjogának a felét az Empolitól, a másik része még a Parma tulajdonában van.

„Boldog vagyok, hogy megszereztük Saponarát, aki velünk lesz júliustól. Ne nevezzenek bolondnak, de engem Kakára emlékeztet.”

Báló Bence