Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Marseille elfogadta a Newcastle ajánlatát, most már tárgyalhatnak Rémy-vel

Az Olympique Marseille elnöke, Vincent Labrune megerősítette, hogy a francia klub elfogadta a Newcastle United ajánlatát a válogatott csatárra, így most már a játékos is tárgyalhat az angol klubbal.

Rémy több Premier League együttes célkeresztjébe is bekerült, bár a sikertelen próbálkozást hivatalosan csak a QPR-os Harry Redknapp ismerte el.

Most úgy tűnik, hogy a Szarkák által kínált 10 millió euróra rábólintott az OM, így a 26 éves játékost Newcastle-be viheti az útja.

,,Megállapodtunk a Newcastle-lel, Rémy átengedését illetően, Loic most már tárgyalhat velük.” – árulta el Labrune elnök úr.

Korábban már árulkodó jel volt, hogy a Twitter mániás Joey Barton, Rémy jelenlegi Marseille-i klubtársa, a következőt tweetelte ki üzenőfalára: ,,Sok szerencsét Newcastle-ben Loic. Nem kell félnie, én elmeséltem neki, hogy mire számíthat. Ő egy nagyszerű srác, tökéletes klub számára a ,,Toonarmy”.

A Newcastle eltökélt csatárkeresése érhető, hiszen nem is olyan régen vásárolták meg tőlük egyik legnagyobb értéküket. A szenegáli Demba Ba-t, akit a Chelsea szerződtetett, potom összegért, 8,5 millió euróért. Egyébként Ba eligazolásakor Alan Pardew menedzser azt mondta, hogy Papis Cissé tökéletes elsőszámú csatárnak, ám szükségük van még egy minőségi csatárra, így teremtve versenyhelyzetet, a kezdőbe kerülésért.

Névjegy:
Loic Rémy
Nemzetisége: francia, martinique-i
Születési idő, hely: 1987. január 2., Rillieux-la-Pape
Eddigi klubjai: Olympique Lyon B, Olympique Lyon, RC Lens, OGC Nizza, Olympique Marseille
Válogatottság/gól: 17/4
Becsült piai értéke: 15 millió euró

Szerző: Balogh József