Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Atletico győzelemmel 9 pontra nőtt a távolság a két madridi csapat között!

A mérkőzés előtt már tudták az Atletico Madrid játékosai, hogy esetleges győzelmükkel tovább növelhetik előnyüket az ősi rivális Real Madrid ellen, hiszen a blancók csak egy pontot szereztek előző este. A Zaragoza Pintér Ádámmal a soraiban, szerette volna megnehezíteni a második helyen lévő ellenfele dolgát.

Abszolút nem feltartott kezekkel futottak ki a vendégjátékosok a kezdő sípszót követően, fél órán át jól zárt a védelmük, ekkor azonban egy hazai sarokrúgást követően, a portugál Tiago Mendez csúsztatott a kapuba (1:0).A bekapott gól nem törte meg a Zaragozát, a vendégek próbáltak helyzeteket kidolgozni, de kapura nem voltak veszélyesek. A 38. percben Turant buktatták a büntetőterületen belül, a megítélt 11-est Falcao nagy erővel lőtte a fölsőbe (2:0).

Eldőlni látszott a találkozó, bár még hátravolt a második játékrész. Kicsit vissza is vett a tempóból a Madrid, ami nem tett jót a mérkőzésnek, a vendéglátók a tartalék játékosaikkal a középpályán frissítettek, míg a vendégcsapat a védelemben cserélt. A 85. percben háromra növelhette volna góljai számát az Atletico, ám Miranda fejese kapu mellé szállt. A három pontot otthon tartotta az esélyesebb gárda, ezzel a győzelemmel jelezték, hogy igényt tartanak a második helyre a bajnokság végén.

Atletico Madrid – Zaragoza 2:0 (2:0) gólszerzők: Tiago Mendez 31’ Falcao 38’

A gólokról készült video :


Atl. Madrid 1-0 Zaragoza by simaotvgolo12


Atl. Madrid 2-0 Zaragoza by simaotvgolo12

Cserenkó Szabolcs