Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Könnyed Bayern-győzelem a Basel otthonában, avagy következzenek a szombati nap német érdekeltségű mérkőzéseinek eredményei!

Egyértelműen a legrangosabb felkészülési meccset a Svájcban vendégszereplő bajorok játszották szombaton, ám több, német élvonalbeli gárda is pályára lépett. Lássuk, mire is voltak képesek!

Basel (svájci) – Bayern München: 0-3 (0-3).
A „bőrnadrágosok” szinte a legerősebb összeállításban léptek pályára a Videoton El-csoportbeli ellenfele ellen, vagyis a korábbi Basel-kedvenc, Xherdan Shaqiri is játéklehetőséget kapott csereként. Jupp Heynckes legénysége folytatta remek sorozatát, s az első félidőben mutatott kiváló futballal győzött és továbbra sem kapott gólt a felkészülési mérkőzésein!

Bayern München: Neuer – Lahm, van Buyten, Dante, Alaba (Can, 71.) – Martinez, Schweinsteiger – Müller (Shaqiri, 71.), Kroos (Pizarro, 71.), Ribéry (Rafinha, 74.) – Mandzukic (Robben, 71.).

Gólszerzők: Mandzukic (8.), Schweinsteiger (11.), Ribéry (37.).

További német érdekeltségű edzőmeccsek:

Hamburger SV – Austria Wien (osztrák): 2-0 (0-0). Gólszerzők: Son (59.), Beister (60.).

RW Essen – Mainz: 0-1 (0-1). A vendégek támadója, Szalai Ádám a kezdőcsapatban kapott helyet és az első félidő végéig játszhatott. Gólszerző: Ede (8.).

VfL Wolfsburg – Hertha BSC: 5-1 (3-0). A találkozó – egyik – érdekessége, hogy a „farkasok” új szerzeménye, Ivan Perisic a második meccsén megszerezte a második gólját is, vagyis úgy tűnik, a horvát támadó gyorsan megszokta az új közeget. Gólszerzők: Perisic (4.), Vieirinha (29.), Orozco (34.), Kahlenberg (54.), Knoche (81.), ill. Lasogga (88.).

Nürnberg – Mons (belga): 3-1 (1-1). Gólszerzők: Gebhart (9.), Klose (69.), Balitsch (71.), ill. Angeli (6.).

Hannover – Utrecht (holland): 1-2 (1-0). Huszti Szabolcs ezúttal nem jutott szóhoz a hazaiaknál, valamint a párharc krnókájához hozzátartozik még, hogy a pályaválasztónál a kiállítás sorsára jutott Konstantin Rausch a 68. percben. Gólszerzők: Abdellaoue (37.), ill. de Kogel (66.), Duplan (82.).

Szerző: Budai Levente