Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Serie A 20. forduló vasárnapi eredmények: Felemás római mérleg, botladozó Juve

Botlott a címvédő Juventus a Parma otthonában, győzött a Lazio és a Napoli is, jó formában az Udinese, gólgazdag meccsen nyert a Torino.

Torino-Siena 3:2

A hazai csapat már az 5. percben vezetést szerzett, amire fél óra elteltével válaszolt a Siena, de nem sokáig örülhettek, mert hamar kétgólos előnyt szerzett a Torino. A sereghajtó a második félidőben teljes nyomás alatt tartotta a Bikákat, aminek majdnem meg is lett az eredménye, előbb Paolucci szépített majd a rendes játékidő előtt Rosina tizenegyest hibázott, így nem sikerült a pontszerzés a Sienanak.

Gólszerzők: Brighi (5’), Bianchi (38’), Cerci (47’), ill. Reginaldo (32’), Paolucci (75′)

Udinese-Fiorentina 3:1

Brkic öngóllal szerzett vezetést a Fiorentinanak, de még az első félidő végén sikerült egyenlíteni a hazai csapatnak büntetőből, majd a második félidőben teljesen átvették az irányítást és simán meg is nyerték a mérkőzést.

Gólszerzők: Brkic (20’ öngól), Di Natale (45+1’ büntetőből,66’), Muriel (67’)

Parma-Juventus 1:1

A 20. fordulóban ismét botlott a Juventus, ezúttal a Parma otthonában, ahol igaz meg tudta szerezni a vezetést és a játék nagy részét irányította, de nem tudtak győzedelmeskedni az ellenfelük felett.


Parma 1-1 Juventus by fasthighlights-2012

Gólszerzők: Sansone (78’) ill, Pirlo (52’)

Napoli-Palermo 3:0

Könnyed győzelmet aratott a Napoli a Palermo felett, kicsit több mint fél óra alatt elintézték a vendégcsapatot, amely egyre jobban közeledik a Serie B felé.


Napoli 3-0 Palermo by fasthighlights-2012

Gólszerzők: Maggio (30’), Inler (34’), Insigne (73’)

Lazio-Atalanta 2:0

Sokáig nem tudott gólt szerezni a hazai együttes az Atalanta ellen, a második félidőben is csak úgy, hogy Floccari kézzel vett le egy labdát, amit a hálóba lőtt, majd Brivio a saját kapuját vette be, így alakult ki a hazai siker.


Lazio 2-0 Atalanta by fasthighlights-2012

Gólszerzők: Floccari (68’), Brivio (77’ öngól)

Catania-AS Roma 1:0

A fővárosi Farkasok váratlanul egy gólszegény meccsen kaptak ki a Cataniatól.

Gólszerző: Gomez (62’)

Cagliari-Genoa 2:1

A kiesési rangadón a hazai csapat örülhetett jobban, amely az új hazai stadionjában legyőzte a Genoa együttesét, amelyben Tőzsér Dániel csak a kispadról nézte végig a meccset.

Gólszerzők: Sau (55’), Conti (82’) ill, Pisano (48’)

Sampdoria-Milan 20:45 TV: SportKlub

Szerző: Báló Bence