Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Megismételt mérkőzésekkel folytatódnak az FA kupa küzdelmei

A keddi és szerdai FA kupa fordulóban újrajátszás vár több Premier League-ben szereplő és alacsonyabb osztályú együttesre is. A nagycsapatok közül az Arsenalnak lesz a legnehezebb dolga, a Manchester United a West Hamet fogadja.

A kedd slágermeccse kétségkívül a West Brom – QPR meccs lesz, Steve Clark, az Albion menedzsere sajnos nem számíthat majd Gera Zoltánra, a középpályás az odavágón súlyos térdsérülést szenvedett, legalább fél évet kell kihagynia. A másik magyar érdekeltségű együttes, a Bolton szintén újrajátszásra kényszerült, Bogdán Ádám a Sunderland támadóinak eszén próbál majd túljárni. Továbbjutás esetén az Everton vár Bogdánékra a 4. fordulóban. A Birmingham-Leeds és a Stoke-Crystal Palace találkozón szintén óriási küzdelemre várható a továbbjutásért.

A szerdai játéknap ennél nagyobb izgalmakat tartogat a listavezető Manchesternek és az Arsenalnak egyaránt. Míg az Arsenal drámai végjátékban ikszelt a Swansea-vel, addig a United van Persie góljával a hajrában jött vissza a meccsbe a West Ham ellen. Végletekig kiélezett kupameccset hozott mindkét párharc, ha fele ilyen élvezetes visszavágókat látunk biztosan nem csalódnak majd a szurkolók.

kedd
20.45 Birmingham-Leeds
20.45 Bournemouth-Wigan
20.45 Brentford-Southend
20.45 Leyton Orient – Hull City
20.45 Milton Keynes – Sheffield Wednesday
20.45 Stoke-Crystal Palace
20.45 Sunderland-Bolton
21.00 Blackpool-Fulham
21.00 West Brom-QPR

szerda
20.30 Arsenal-Swansea
21.05 Manchester United-West Ham

Veres Péter