Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Megvan Ba utóda, Rémy szóban megegyezett a Szarkákkal

Loïc Rémy a Marseille francia válogatott támadója a jelek szerint elfogadja a Newcastle United ajánlatát, ám nem lesz könnyű dolga hiszen Demba Ba-t kell pótolnia.

A hírek szerint a Newcastle már megegyezett a 26 éves támadó vételáráról, az angolok 8 millió fontot fizetnének érte a Marseille-nek. Rémy vasárnap orvosi vizsgálaton vett részt a csapatnál és ha minden jól megy a hét közepén aláírja szerződését. A csatár pályafutása szívbetegsége miatt két éve komoly veszélybe került miután Nizzából a Marseille-hez szerződött, ám orvosai szerint ez nem akadályozza meg abban, hogy játsszon. Alan Pardew menedzser reméli, Rémy megoldást jelenthet a Newcastle csatárgondjaira: „Elég nyilvánvaló, hogy szükségünk van egy másik csatárra.” – nem titkoltan Demba Ba pótlására célozva ezzel.

A támadó volt marseille-i csapattársa, korábbi Newcastle játékos Joey Barton, Twitter üzenetben üdvözölte a játékost: „Sok szerencsét Newcastle-ben Loic. Ne aggódj, elmondtam mire számíthatsz. Nagyszerű srác vagy. Tökéletes klub lesz számodra.” A Szarkák a túlélésért küzdenek a Premier League-ben, jelenleg két ponttal előzik meg a már kieső pozícióban lévő Aston Villát. A francia játékosért sorban álltak a Premier League klubok: az Arsenal, Liverpool, QPR, West Ham sőt az olasz Napoli is érdeklődött Rémy-ért.

Veres Péter