Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Ma este folytatódnak az olasz kupa küzdelmei

Folytatódnak a Coppa Italia neggyeddöntői. A múlt héten már tovább jutott a Lazio és a Juventus is. Ma este pedig kiderül, hogy az Inter-Bologna párharc közül ki folytathatja az elődöntőben.

Az előző fordulóban a Bologna nem várt módon idegenben legyőzte a Napoli együttesét, az Inter pedig hazai pályán verte a Veronat.

A statisztika szerint az Inter-Bologna mérkőzéseken rendszerint a hazai csapat szokott győzni, bár elnézve a Bologna jelenlegi formáját még egy idegenbeli győzelem is beleférhet.

Ami a várható kezdőket illeti, az Inter részéről a kupában is bemutatkozhat Marco Benassi, ráadásul kezdőként, valamint a veterán csatár Tomasso Rocchi is pályára léphet új klubjának színeiben, a vendégek pedig a lehető legerősebb kezdőjükkel állnak majd fel.

Játékvezető: Sara Luca Bandi

A mérkőzésre nevezettek:

Inter: Belec, Di Gennaro, Handanovic, Chivu, Jonathan, Juan Jesus, Mbaye, Pereira, Ranocchia, Silvestre, Zanetti, Benassi, Cambiasso, Duncan, Gargano, Guarin, Mariga, Mudingayi, Obi, Bessa, Cassano, Livaja, Palacio, Rocchi.

Bologna: Agliardi, Curci, Stojanovic, Abero, Antonsson, Carvalho, Cherubin, Garics, Morleo, Motta, Portanova, Sorensen, Guarente, Krhin, Pazienza, Perez, Pulzetti, Riverola, Kone, Diamanti, Gabbiadini, Gilardino, Pasquato, Paponi

Várható kezdők:

 

Báló Bence