Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Megtréfálta a Southampton a nagyképű Chelseat – videó

A Világkupa miatt elhalasztott mérkőzését pótolta tegnap a Chelsea, ám hazai pályán értékes pontokat bukott a Szentek ellen.

A klubvilágbajnoki kötelezettségei miatt decemberben elmaradt mérkőzését játszotta le tegnap a londoni alakulat a Southampton ellen. A mérkőzést hazaiak uralták, a Soton elsősorban kontrákra épített. Az első gólra 25 percet kellett várni, Demba Ba egy beadást félollózó mozdulattal vágott a kapuba. Még a szünet előtt tovább növelte az előnyét a Chelsea, Ramires lövése a kapufán csattant, a kipattanóra pedig Hazard eszmélt a leggyorsabban, így 2-0-al vonultak az öltözőbe a csapatok.

A második játékrészben a Kékek mezőnyfölénye érvényesült, ám Lambert korai fejesgólja visszaadta a reményt a Szenteknek. A bekapott gól sokként érte a londoniakat, sőt a szépítés után már kiegyenlítetté vált a találkozó. A Chelsea külön pechére a vendégek szórványos támadásai újabb gólt eredményeztek, így Pucheon találatával pontosan távoztak a Stamford Bridge-ről. A Chelsea hátránya ezzel 13 pontra nőtt az éllovas Manchester Unitedel szemben, a londoniak egyre távolabb kerülnek a hőn áhított bajnoki címtől. A Kékek a következő fordulóban az Arsenal ellen javíthatják ki a hétközi botlást.


Bóng đá: Chelsea 2-2 Southampton (HD – HIGHLIGHTS) by tapchibongda

Veres Péter