Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Szerződéshosszabbítások, pletykák, tények – január 17.

Videoton. További három évig biztosan Székesfehérváron futballozik Alvaro Brachi. A piros-kékek jobbhátvédje 2016-ig meghosszabbította szerződését.

Diósgyőr. Egy évvel, 2014. június 30-ig meghosszabbították L’Imam Seydi kontraktusát. Ennek ellenére tavasszal nem biztos, hogy a miskolciaknál szerepel. Mindkét fél hajlik a kölcsönadásra.

Pécs. Balogh Béla már a csapattal edzett, ám még az ismert okok – a baranyaiakat kizárták az átigazolásokból – nem írta alá a szerződését. Többen is bekapcsolódtak ugyanakkor a pécsiek felkészülésébe. Koller Krisztián és Marko Bjelanovic, valamint Birtalan Botond is. Ők hárman játszottak a tegnapi Kozármisleny ellen 3-0-ra megnyert felkészülési találkozón. Ugyanakkor rengeteg sérült nehezíti Márton Gábor munkáját: Sánta András és Dibusz Dénes, Wittrédi Dávid, Alekszandar Sztojmirovics, Eke Uzoma és Jean Baptiste Akassou is maródi. Harsányi Zoltán betegsége miatt Szlovákiában kezelteti magát. Menedzsere szerint legközelebb a játékos szerződésének felbontása miatt utaznak vissza Pécsre.

Kecskemét. A hondurasi válogatott Luis Ramos visszatért Debrecenbe, ám elképzelhető, hogy újra lila-fehérben láthatjuk tavasszal, amennyiben a Loki kölcsönadja a középpályást a Kecskemétnek.

Győr., Paks. Mindkét zöld-fehér együttes szeretné megszerezni Lencse László játékjogát, ám a támadó még nem döntött. A paksiakkal kapcsoaltos hír,hogy a szezon végén lejáró szerződését szívesen meghosszabbítaná Szivics Tomiszlav.

Gavalovits Sándor