Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Breaking news: A Lyon csatára órákon belül a Juventusban köthet ki

Olasz sajtóhírek szerint a Juventus vezetősége leigazolja Lisandro Lopezt. A játékos állítólag örömmel szerződne Torinóba, a Lyon pedig kompromisszumokkal is túladna elvágyódó csatárán, a Zebráknak pedig szüksége van támadójátékosra, így minden adott az üzlet létrejöttéhez.

Egyes pletykák szerint a játékos már Torinóban tartózkodik, ahol épp most válasz magának házat, míg a jelenlegi és a jövőbeli csapata szerződésének utolsó részletein dolgozik. Ha az üzlet létrejön, akkor Lopez fél évre érkezik kölcsönbe, majd a Bianconeri opciós jogával illetően megvásárolhatja.

Egyenlőre úgy látszik, hogy a Juvénak sikerül megoldania a csatárproblémáit, hiszen júliustól minden valószínűséggel csatlakozik a klubhoz Fernando Llorente.

A 29 éves csatárnak kiváló statisztikája van, hiszen minden második mérkőzésen betalál az aktuális ellenfelének hálójába, ami annak ellenére is lenyűgöző, hogy többnyire csak a portugál és a francia bajnokságban játszott.

A klubhoz közel álló források szerint, pénteken már át is eshet a kötelező orvosi vizsgálatokon és még aznap aláírhatja hivatalosan a szerződését is.

Báló Bence