Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A visszavágón döntetlen, de így is tovább robogott az Atletico Madrid – videó

A Spanyol kupában folytatódtak a párharcok, itt már a legjobb négy közé kerülés a tét. Az első mérkőzésen hazai környezetben Falcao és Filipe góljaival 2:0-ra győzött az Atletico Madrid, a visszavágóra azért akadt némi izgalom.

Mindkét csapat a 4:2:3:1-es alapfelállással kezdte a találkozót, kényelmesen, helyzetek nélkül telt el az első negyedóra. Az első igazán gólszerzési lehetőség a Betis előtt adódott, Damien Perquis fejese kerülte el az Atletico kapuját. A félidő utolsó percében egy óriási védelmi hiba következtében megszerezték a vezetést a vendégek, egy előreívelés után két hazai játékos egyszerre szeretett volna labdát szerezni Barriaga kapus és Amaya viszont nem értették meg egymást, az ajándékba kapott játékszert Diego Costa az üres kapuba passzolta (0:1). A 49. percben Arda Turan lövése talált kaput, újabb gól azonban nem született.

A második játékrészben várt Betis rohamok elmaradtak, kissé fásultnak, erőtlennek bizonyultak a sevillaiak. A 89. percben már mindenki a hármas sípszót várta, ekkor egy baloldalról beívelt labdát akart megszerezni az egyik madridi védő, de lökésért a játékvezető büntetőt ítélt. A tizenegyest Molina jobb lábbal, a bal sarokba lőtte (1:1). A mérkőzés igazságos döntetlennel zárult az viszont nem derült ki, hogy mennyivel jobb csapat a vendég Atletico, pont annyit adtak ki magukból, amennyi elég volt a továbbjutáshoz.

Betis – Atletico Madrid 1:1 gólszerzők: D. Costa ill. Molina


Betis 1-1 Atletico De Madrid Copa del ReY 2013… by f769673846

Cserenkó Szabolcs