Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Értékes pontot rabolt az Espanyol a Zaragoza otthonából!

Égetően szüksége van az Espanyolnak minden egyes pontra, mivel még mindig közel vannak a kieső zónától. Győzelem reményében keltek útnak, volt is rá okuk, hiszen hazai környezetben a Zaragoza igen pocsék mutatókkal rendelkezik, mindössze egy győzelemmel, e tabellán az utolsó helyen szerénykednek.

A Zaragoza 4:2:3:1-es felállási formája rendhagyó, a vendég Espanyol a mostanában bevált egy védekező középpályással 4:1:4:1 kezdte a találkozót. Pintér Ádám a kezdőben kapott szerepet. Az első negyed órában két Capdevila szabadrúgást jegyezhettünk fel, veszélyes viszont egyik sem volt. Hazai oldalon Helder Postiga villogott, talán benne volt minden reményük a vendéglátóknak, szükség is lett volna minden tudására, mert a Zaragoza utolsó négy mérkőzésén nem talált be a kapuba. A 30. percben Alvaro Gonzalez lövése kerülte el a kaput, ez volt az első játékrész utolsó lehetősége. A második félidőre harcosabban jöttek ki Pintérék ez nagyban meghatározta a játékukat más szellemben léptek pályára, labdabirtoklási különbség nőtt a két csapat között.
A 72. percben Pintér Ádám lőtt kissé kapu mellé, aztán rá egy percre le is cserélte őt a kék fehérek vezetőedzője. Az utolsó húsz perc viszont már nem a játékról és a helyzetekről szólt, egy-egy kiállítás tarkította a találkozót, Javi Lopez a 79. percben, majd három minutum múlva Cristian Sapunaru is megkapta második sárgalapját.

Zaragoza – Espanyol 0:0

Cserenkó Szabolcs