Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Guti: Casillas és Ramos biztos nem lázadt fel Mourinho ellen

A Real Madrid egykori, tavaly visszavonult játékmestere, Guti Hernández elárulta véleményét, az utóbbi napok Spanyolországi témájáról, miszerint a két sztár játékos igyekszik megfúrni a portugál mestert.

Az utoljára a török Fenerbache-ban rendetlenkedő labdarúgó sosem volt arról híres, hogy magában tartaná véleményét, ám két egykori társáról kizárja azt a híresztelést, hogy fellázadtak volna Morurinho ellen, és választás elé állították volna Pérez elnök urat.

A spanyol média állítása szerint ugyanis, a válogatott páros egyenesen azt követelte Pérez-től, hogy válasszon: vagy a játékosok, vagy az ellentmondásos luzitán vezetőedző távozzon, aki idén többször is mellőzött máskor alapembernek számító zsoldosokat. Ramos, Casillas, és a Presidente azóta természetesen nyilatkozott, és eszeveszettül tagadott mindent, miszerint ilyen nem történt, illetve a most megszólaló Guti is hitetlenkedve fogadja a lapok beszámolóit:

,,Az nem lehetséges, hogy a két vezér mondja meg az elnöknek, hogy mit csináljon az edzővel. A klub sorsáról Pérez-nek kell döntenie, nem a játékosoknak. Én soha nem mondtam ilyet a Presidentének, az nem lenne tisztelettudó cselekedet, és különben is, a vezetőség tudja jól mit kell tennie, nem igénylik a játékosok beleszólását.”

Bár nagy igazságokat durrogtatott az egykori klasszis, azért Guti-tól sem állt sosem távol a bajkeverés. Sőt, ha már ennyire szentként, tisztelettudóként mutatja be magát, érdemes felidézni azt, mikor Manuel Pellegrini irányította röpke ideig a Királyiakat. A sok pozícióban életképes játékos nem volt éppen a chilei szakember kedvence, akit pedig hol a háta mögött, hol a sajtón keresztül fúrta-faragta mesterét. Ejnye Guti, azért nem olyan régen volt az, hogy te is a Real Madrid szent mezét húztad magadra, hétvégéről hétvégére!

Szerző: Balogh József