Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Serie A: Botló Roma és Fiorentina, nehézkes Milan és Napoli siker mellett hat gólos Samp diadal! – videó

Akik a mai délután folyamán az olasz élvonalbeli labdarúgó bajnokságot választották a TV-ben azok jól döntöttek, ugyanis remek mérkőzések voltak és akadtak olyan találkozók, amelyeken 6 gól is született.

Bologna –AS Roma 3:3

A Farkasok kétszer is vezettek a mérkőzésen, de Tottiéknak nem sikerült elhozniuk a 3 pontot Bolognaból. A csapatok igencsak bekezdtek, már az első fél órában 2:2 volt az állás. A fordulást követően a Bologna szerezte meg a vezetést a csereként beállt Pasquato góljával, de a hajrához közeledve a vendégek egyenlíteni tudtak Tachtsidis révén.

Gólszerzők: Gilardino (17.), Gabbiadini (26.), Pasquato (54.) ill. Florenzi (9.), Osvaldo (18.), Tachtsidis (74.)


Bologna vs Roma 3:3 GOALS HIGLHIGHTS by UCL2410

Atalanta – Milan 0:1

A vendégek gyengén kezdtek Bergamoban, de a hazaiak nem tudták kihasználni ezt a gyengélkedést. Az első félidőben azonban Niang passzát követően El Shaarawy a jobb alsóba tudott lőni, mert a védők nem támadták keményen. A fordulás után a hazaiak nyomást gyakoroltak a Rossonerire, de az 58. percben emberhátrányba kerültek és labdát képtelen voltak 30 méternél közelebb vinni Abbiati kapujához, így maradt a 0:1.

Gólszerző: El Shaarawy (29.)


Highlights Atalanta 0-1 AC Milan by Maestro21Channel

Parma – Napoli 1:2

Megtört a Parma hazai pályán való veretlenségi sorozata. A meccs első gólját a vendégektől Hamsík szerezte az első félidő közepén. Ezután mindkét oldalon adódtak helyzetek, de egyik csapat sem használta ki. A második félidőben a Parmanál volt az irányítás, amit gólra is váltottak Sansone révén. Azonban nem sokáig volt nagy az öröm, hiszen tíz perc múlva jött Cavani és eldöntötte a mérkőzést.

Gólszerzők: Sansone (74.) ill. Hamsík (20.), Cavani (85.)


Parma vs Napoli 1:2 MATCH HIGHLIGHTS by UCL2410

Catania – Fiorentina 2:1

Egyre mélyebb gödörben vannak a Violák, akik a Catania vendégeként sem tudtak győzedelmeskedni, annak ellenére, hogy az első félidőben megszerezték a vezetést Migliaccio révén. A fordulást követően 5 perc telt el és egyenlítettek a hazaiak, majd a vendégektől kiállították Aquilanit és emberhátrányban kaptak még egy gólt, amivel a Catania otthon tartotta a 3 pontot.

Gólszerzők: Legrottaglie (50.), Castro (88.) ill. Migliaccio (22.)


Catania vs Fiorentina 2:1 GOALS HIGHLIGHTS by UCL2410

Sampdoria – Pescara 6:0

A hazaiak Icardi vezetésével lehengerelték a gyengélkedő Pescarat. A fiatal csatár egymaga négyet vágott, amivel egyértelműen a meccs legjobbja volt.

Gólszerzők: Eder (31. – büntető), Icardi (42., 56., 58., 71.), Obiang (50.)


Sampdoria vs Pescara 6:0 GOALS HIGHLIGHTS by UCL2410

Udinese – Siena 1:0

Ezen a kevésbé izgalmas találkozón a hazaiak Muriel góljával megszerezték a 3 pontot a szinte már biztos kieső Siena ellen.

Gólszerző: Muriel (36.)


Udinese-Siena 1-0 Highlights All Goal Muriel by marcoxxx46

Cagliari – Palermo 1-1

A kiesési rangadón pontosztozkodás született, ami igazából egyik csapatnak sem nagyon jó. Bár a vendégek szinte az utolsó pillanatig vezettek mégsem örülhettek, mert a 90. percben egyenlítettek a hazaiak.

Gólszerzők: Ribeiro (90.) ill. Ilicic (30.)

Báló Bence