Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Coloccini mégis marad a Newcastle United-ben

Fabrizio Coloccini, a Szarkák argentin védője ragaszkodik jelenlegi klubjához, és leszögezte, hogy pályán kívüli gondjai ellenére szeretne maradni, a korábbi híresztelésekkel ellentétben.

A 30 éves bekket, körülbelül két hete hozták szóba, szülőhazája egyik klubjával, a San Lorenzo-val, ám ő most kijelentette, hogy neki még törleszteni valója van a Newcastle szurkolóival szemben.

,,Az elmúlt hetekben többször is ez volt a téma. Ám én itt maradok, Én ezután is kiadom magamból a 100%-ot, ahogy mindig is szoktam. Én már öt esztendeje itt vagyok, és a Newcastle sokat adott nekem, ahogy én is sokat tettem a klubért. Én a valódi teljesítményemet akarom eztán is adni a csapatnak, azaz 100%-ot. Szeretem a focit, én ilyen vagyok a pályán. A gondok csak a játéktéren kívül vannak.”

Nem rég a San Lorenzo csapata tett érte egy nem hivatalos ajánlatot, ám ezt a Szarkák már a sajtón keresztül elutasították, ekkor az a hír járta, hogy a göndör fürtös játékos szomorú mindezért.

,,A rajongóknak tudniuk kell, és meg kell győződniük arról, hogy amit én nyújtok a pályán az a maximális. Persze nekem ez a dolgom, hiszen én vagyok a csapatkapitány, és ez felelősséggel jár. Azt hiszem mindenkinek vannak problémái az életben, a munkáján kívül is. Nehéz, de most itt vagyok, és arra koncentrálok, hogy jövőre is a Premier League-ben szerepelhessünk. A helyzet az, hogy most egyedül vagyok itt a családommal. Nincsenek itt rokonaink, nincsenek nagyszülők, nagynénik, nagybácsik. Nekem ez annyira fel sem tűnik, mert vagy a munkám foglal el, a maradék időben pedig a feleségemmel, és a gyerekekkel vagyok. Ők azok, akiknek jobban feltűnik az otthoniak hiánya. Nekem most a klub, és szurkolói, illetve Ők pont elég örömet okoznak. A rajongóink akkor a legjobban, mikor az én nevemet éneklik a St. James’s Parkban.” – zárta mondandóját Coloccini.

Szerző: Balogh József