Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Újabb három játékos hagyta el a „farkasokat”

Srdjan Lakic, Michael Schulze és Rasmus Jönsson is a keretszűkítés áldozata lett a VfL Wolfsburgnál, így kénytelenek új klubjukban bizonyítani – legalábbis a kölcsönszerződések lejártáig.

A korábbi horvát utánpótlás-válogatott, 29 éves középcsatár, Srdjan Lakic kapcsán napok óta terjengtek olyan hírek, miszerint kölcsönben az Eintracht Frankfurtban folytatja a pályafutását, ám ez csak keddre vált biztossá. Az egyezség értelmében 2014. június 30-ig küzdhet a frankfurtiak sikeréért a támadó, aki az ősz folyamán összesen kilenc alkalommal lépett pályára.

Ami Michael Schulzét, illeti, a 24 esztendős, korábbi német U19-es válogatott jobbhátvéd az idény végéig a másodosztályú Energie Cottbusban szerepel. A jobblábas futballista kölcsönadása olyan szempontból nem jelenthetett meglepetést, hogy az idei szezonban csak a tartalékbajnokságban jutott neki hely.

A kétszeres svéd válogatott, 23 éves Rasmus Jönsson wolfsburgi csapattársaihoz hasonlóan szintén kölcsönben futballozik majd új együttesében, a Bundesliga 2.-ben középcsapatnak számító FSV Frankfurtban a bajnokság végéig maradhat. A hórihorgas, 1,92 méter magas középcsatár összesen hat bajnokin jutott szóhoz – mindössze nyolcvan perc erejéig – a „farkasoknál”, így talán Jönsson számára is előnyös lesz a környezetváltozás.

Szerző: Budai Levente