Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Hoppá! Végre valaki kimerte kosarazni a Manchester United-et!

A skót futball most már jó pár éve jelentős minőségi zuhanásban van, épp ezért is volt meglepő, hogy a Celtic Glasgow túl élve az őszt, a nyolcad döntőben folytathatja a Bajnokok Ligájában. A zöld-fehér klub egyik legjobb játékosát, a kenyai Victor Wanyama-t ennek megfelelően kis is nézte magának egy még nagyobb klub, nevezetese a Manchester United.

Sajtóértesülések szerint Sir Alex Ferguson a majd 4 milliósra becsült piaci értékének, csaknem a háromsorosát, 12 millió eurót sem sajnált volna a 21 éves védekező középpályásért. Ám a játékos, és nyilván menedzsmentje, de lehet már maga a Celtic is visszautasította a közeledést. Így Wanyama nyárig biztosan marad Skóciában.

,,Biztosíthatok mindenkit, hogy ebben a fél szezonban még a Celtic játékosa maradok. Jól játszunk, magabiztosan várjuk a Juventus elleni párharcot a BL-ben, így nincs miért eligazolnom. Az utóbbi időben sok pletyka terjengett az elszerződésemről, ám van egy menedzserem, akivel kézben tartunk mindent, és megbeszéltük, hogy minimum nyárig még maradok Glasgow-ban. Aztán az idény végén meglátjuk, hogy merre tovább.” – részletezte helyzetét a 12-szeres válogatott kenyai.

Szerző: Balogh József