Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Nagybevásárlás tartott a QPR – Odemwingie helyett két Spurs játékos érkezett

Mindent megtesz a benntmaradásért a Queens Park Rangers, az átigazolási időszak finisében három kiszemeltje közül kettőt is sikerült elcsábítani a Tottenhamtől.

Mint arról már tegnap beszámoltunk, Samba 14,5 millióért érkezett az Anzhitól, ezalatt már lázasan tárgyaltak Jermaine Jenas, Andros Townsend és David Bentley leigazolásáról is. Harry Redknapp menedzser lerabolta volt csapatát, a fiatal balszélső Townsend az idény végéig marad kölcsönben, míg a Faurlin helyére érkező Jenas másfél évre írt alá a kék-fehérekhez. A 31-szeres angol válogatott középpályás átigazolási díját nem hozták nyilvánosságra. Az első számú célpont Peter Odemwingie lett volna, ám a nigériai-orosz támadó maradt a West Bromnál.

Bár egyre izmosabban szerepel a bajnokságban a QPR, 16 pontjával még mindig a mezőny alján kullog a londoni együttes. Nem kérdés hogy, az új arcokkal minőségi erősítés történt a klubnál, ám a tavalyihoz hasonló csodára lesz szükség a benntmaradáshoz. A Queens Park hátránya jelenleg hét pont a veszélyzónától viszonylag távoli Southamptontól. Emlékezetes, hogy tavaly télen mikor Redknapp kiesőhelyen vette át a csapatot, akkor is hasonlóan reménytelen helyzetben voltak, ám végül sikerült meghosszabbítani élvonalbeli tagságát.

Veres Péter