Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Klopp szerint Lucescu szép futballra tanította meg a Sahtart

Ma este folytatódnak a Bajnokok Ligája mérkőzései, s talán a Sahtar – Dortmund mérkőzést a média nem fújja fel annyira, mint a Real Madrid – Manchester United találkozót, de azért érdemes végigolvasni Jürgen Klopp a németek vezetőedzőjének nyilatkozatát az ellenfélről, illetve a mérkőzésről.

„Mircea Lucescu kiváló edző, nagyszerű munkát végez a Sahtarnál, ahol szép futballra tanította meg az együttest. Willian ugyan eligazolt, de ez nem jelenti azt, hogy gyengült volna a Doneck. Megnéztük az ukránok téli felkészülés során lejátszott meccseit, és azt kell mondanom, kiváló képességű játékosok alkotják a gárdát, nehéz olyan területet találni, ahol gyenge pontja lenne a Sahtarnak” – vélekedett Klopp.

„Érdekes és intenzív mérkőzés lesz, mert mindkét csapatnak a legjobbját kell nyújtania, vagy még azt is túl kell szárnyalnia. Természetesen mindent megteszünk azért, hogy egy ilyen kellemetlen ellenfél ellen jól teljesítsünk. A Hamburg elleni hétvégi négy egyes vereség nem lesz hatással ránk. Nagyok a céljaink a Bajnokok Ligájában. A nyolcaddöntő első mérkőzése következik, nekem és a játékosoknak sincs szükségünk többlet motivációra, mert itt már nincs könnyű ellenfél. Ha a legjobb futballunkat mutatjuk be, akkor minden rendben lesz.” – tette hozzá a német tréner.

A mérkőzés 20:45 – kor kezdődik a Digisport2-n.

Báló Bence